Artisten Judy Blank har inte varit blyg för att möta sina känslor och leverera gripande låtar på sina senaste släpp. På Confetti fortsätter hon i samma spår. Här får vi en låt insvept i vinylcrisp som är vitsig och pianodriven och pendlar mellan höga doppar och allvarliga dalar ur intressant perspektiv. Det psykedeliska pianot är ämnat att låta som ett ensamt föremål i ett tomt hus där sången sveper runt en som en varm filt. Därtill får vi en blåssektion som kompletterar Blanks ljusa sång och öppnar upp till hennes musikaliska värld. Trots det tunga ämnen är hennes leverans lätt, och håller en avslappnad ton.

Apple Music Svensk Pop

”Skulle jag tröttna på gammal konfetti som fastnar på mina kläder? / Om varje dag var som en fest, skulle det inte vara lika roligt att gå.’

Judy Blank
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.