Artisten Judy Blank har inte varit blyg för att möta sina känslor och leverera gripande låtar på sina senaste släpp. På Confetti fortsätter hon i samma spår. Här får vi en låt insvept i vinylcrisp som är vitsig och pianodriven och pendlar mellan höga doppar och allvarliga dalar ur intressant perspektiv. Det psykedeliska pianot är ämnat att låta som ett ensamt föremål i ett tomt hus där sången sveper runt en som en varm filt. Därtill får vi en blåssektion som kompletterar Blanks ljusa sång och öppnar upp till hennes musikaliska värld. Trots det tunga ämnen är hennes leverans lätt, och håller en avslappnad ton.

Popmuzik Lover Patreon

”Skulle jag tröttna på gammal konfetti som fastnar på mina kläder? / Om varje dag var som en fest, skulle det inte vara lika roligt att gå.’

Judy Blank
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011