Wisconsin-födde Jacob Miller sätter en tidlös ton för sitt nysläppta album Around My Head. Fokusspåret som även det är betitlat Around my head ger känslor av nostalgi och fungerar som ett öppet svar på de frågor som omger oss i det dagliga livet.

Apple Music Svensk Pop

Around my head känns för mig som ett personligt brev skrivet till respektive lyssnare. Det är min förhoppning att människor kan hitta sig själva och sin egen historia i kontexterna av denna skiva.”

Jacob Miller

Anledningen till albumtiteln förklarar Miller är för att den uttrycker den visuella idén om relationer, svårigheter, lärande etc. som ständigt cirklar i ens sinne. Men skildrar samtidigt att när du lyfter blicken och ser saker ur ett större sammanhang blir dessa saker nästintill minimala eller irrelevanta i livets stora kontext.

Plattan vill således bekräfta mörkret som ibland kan finns inom oss, samtidigt som den belyser djupet av det vardagliga livet. Ljudbilden är drömsk och stämsången i perfekt harmoni för att försätta en i det sinnestillstånd som artisten önskar.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.