Wisconsin-födde Jacob Miller sätter en tidlös ton för sitt nysläppta album Around My Head. Fokusspåret som även det är betitlat Around my head ger känslor av nostalgi och fungerar som ett öppet svar på de frågor som omger oss i det dagliga livet.

Nordiska Favoriter

Around my head känns för mig som ett personligt brev skrivet till respektive lyssnare. Det är min förhoppning att människor kan hitta sig själva och sin egen historia i kontexterna av denna skiva.”

Jacob Miller

Anledningen till albumtiteln förklarar Miller är för att den uttrycker den visuella idén om relationer, svårigheter, lärande etc. som ständigt cirklar i ens sinne. Men skildrar samtidigt att när du lyfter blicken och ser saker ur ett större sammanhang blir dessa saker nästintill minimala eller irrelevanta i livets stora kontext.

Plattan vill således bekräfta mörkret som ibland kan finns inom oss, samtidigt som den belyser djupet av det vardagliga livet. Ljudbilden är drömsk och stämsången i perfekt harmoni för att försätta en i det sinnestillstånd som artisten önskar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.