Wisconsin-födde Jacob Miller sätter en tidlös ton för sitt nysläppta album Around My Head. Fokusspåret som även det är betitlat Around my head ger känslor av nostalgi och fungerar som ett öppet svar på de frågor som omger oss i det dagliga livet.

Nordiska Favoriter

Around my head känns för mig som ett personligt brev skrivet till respektive lyssnare. Det är min förhoppning att människor kan hitta sig själva och sin egen historia i kontexterna av denna skiva.”

Jacob Miller

Anledningen till albumtiteln förklarar Miller är för att den uttrycker den visuella idén om relationer, svårigheter, lärande etc. som ständigt cirklar i ens sinne. Men skildrar samtidigt att när du lyfter blicken och ser saker ur ett större sammanhang blir dessa saker nästintill minimala eller irrelevanta i livets stora kontext.

Plattan vill således bekräfta mörkret som ibland kan finns inom oss, samtidigt som den belyser djupet av det vardagliga livet. Ljudbilden är drömsk och stämsången i perfekt harmoni för att försätta en i det sinnestillstånd som artisten önskar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011