Wisconsin-födde Jacob Miller sätter en tidlös ton för sitt nysläppta album Around My Head. Fokusspåret som även det är betitlat Around my head ger känslor av nostalgi och fungerar som ett öppet svar på de frågor som omger oss i det dagliga livet.

Around my head känns för mig som ett personligt brev skrivet till respektive lyssnare. Det är min förhoppning att människor kan hitta sig själva och sin egen historia i kontexterna av denna skiva.”

Jacob Miller

Anledningen till albumtiteln förklarar Miller är för att den uttrycker den visuella idén om relationer, svårigheter, lärande etc. som ständigt cirklar i ens sinne. Men skildrar samtidigt att när du lyfter blicken och ser saker ur ett större sammanhang blir dessa saker nästintill minimala eller irrelevanta i livets stora kontext.

Plattan vill således bekräfta mörkret som ibland kan finns inom oss, samtidigt som den belyser djupet av det vardagliga livet. Ljudbilden är drömsk och stämsången i perfekt harmoni för att försätta en i det sinnestillstånd som artisten önskar.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.