Folkpopsångerskans Hunter bländar oss med den drömska glittrande synt-inspiererade singeln Hardest Part. I sin kärna undersöker låten den mindre romantiserade delen av resan som människor går igenom i ett förhållande. Den del som inte definieras av fjärilar eller en lycklig i alla sina dagar, utan allt däremellan. Alltså det faktum att man ibland tar sin partner för givet vilket i slutändan är det som kan få människor att gå skilda vägar. I Huntes fall valde dock artisten att stanna i sitt äktenskap och välja den ”svårare delen” av romantik, när man ska hitta tillbaka igen.

”Jag är så tacksam och glad att jag gjorde det. Jag har ett nytt perspektiv på den tid som min man och jag delar tillsammans. Jag respekterar vår historia. Jag känner mig lyckligt lottad som har en partner som var modig nog att låta mig komma på några av mina djupaste frågor på egen hand. Jag har också tur som har någon som jag älskar att göra allt och ingenting med.”

Carolyn Hunter

Hardest Part fångar oss med blommande syntar och ekande elgitarrer. De intima ljudlandskapen som glänser med en fängslande gnista kommer till liv med de rika känslomässiga berättelserna.  Artisten levererar ett stark pop med inspirationsfickor från akter som Maggie Rogers och HAIM.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.