Folkpopsångerskans Hunter bländar oss med den drömska glittrande synt-inspiererade singeln Hardest Part. I sin kärna undersöker låten den mindre romantiserade delen av resan som människor går igenom i ett förhållande. Den del som inte definieras av fjärilar eller en lycklig i alla sina dagar, utan allt däremellan. Alltså det faktum att man ibland tar sin partner för givet vilket i slutändan är det som kan få människor att gå skilda vägar. I Huntes fall valde dock artisten att stanna i sitt äktenskap och välja den ”svårare delen” av romantik, när man ska hitta tillbaka igen.

Apple Music Svensk Pop

”Jag är så tacksam och glad att jag gjorde det. Jag har ett nytt perspektiv på den tid som min man och jag delar tillsammans. Jag respekterar vår historia. Jag känner mig lyckligt lottad som har en partner som var modig nog att låta mig komma på några av mina djupaste frågor på egen hand. Jag har också tur som har någon som jag älskar att göra allt och ingenting med.”

Carolyn Hunter

Hardest Part fångar oss med blommande syntar och ekande elgitarrer. De intima ljudlandskapen som glänser med en fängslande gnista kommer till liv med de rika känslomässiga berättelserna.  Artisten levererar ett stark pop med inspirationsfickor från akter som Maggie Rogers och HAIM.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.