Tre år har gått sedan Amanda Winberg släppte debut-EP:n AMWIN In Wonderland. Mycket har hänt sedan dess och genom nya singeln Friends, Right? markerar sångerskan ett helt nytt kapitel som business woman, då låten släpps via egen nystartad label. Något som helt klart applåderas.

Svensk Pop Apple Music

Produktion är avskalad och gitarr-driven med melodisk styrka och text talar om en vänskapsrelation som tar ny form och utvecklas till något annat.

”Jag tror att många kan relatera till situationen och frågeställningen är vi verkligen bara vänner? Låten handlar om en underliggande känsla man inte riktigt vågar uttala, av rädsla för att förstöra en vänskap. Men ska vi leva i lögnen för att det känns bra som det är eller testa sanningen med risk för att falla?”

AMWIN

Friends, Right? rymmer en känsla av ambivalens där budskapet är att våga blotta sitt hjärta utan att veta om kärleken är besvarad med vänskapen som insats. Ljudbilden är lättsam och upplyftande med en känsla av båda längtan och förhoppning. Helt perfekt för sommaren!

Skriven av Amanda Winberg själv, Fanny Hultman och Fanny Arnesson. Samt producerad av Kerstin Ljungström och Simon Superti är detta helt klart en lovande start på ett nytt kapitel för AMWIN. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011