Min sin otroliga stämma och fingertoppskänsla för atmosfärsik pop är Juliander tillbaka med ytterligare en låt från kommande debutalbumet. På singeln Who am I without you skruvar sångaren upp soul-influenserna och skapar eufori med mjuka trumslag, färgade ackord och stort reverb. Melodin är vacker och texten personlig. Här talar artisten specifikt om att ifrågasätta en relation och vem man är utan den andra personen. Allt för ofta försegår parallella inre monologer med sig själv om vad som är det rätt valet, stanna eller gå? Och just Who am I without you försök kartlägga dessa tankar och sprider ljus över att ingen är ensam om att fundera. 

Följ på Apple Music

Who am I without you kom från två idéer i samma projekt, det är därför det sker en tydlig tonartsändring i låten. Jag kunde inte släppa någon av dem så jag slog ihop dem till en låt. Jag tycker att produktionen och texten fungerar bra tillsammans och ger berättelsen liv.”

Juliander

Det låter fortsatt lovande när Juliander släpper musik på egna ben och jag ser med förväntan fram mot mer. Men tänker definitivt blasta nya Who am I without you på högsta volym ett bra tag. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011