Liam Priestnall är ett enmansband från Essex, England. Han började skriva musik vid 14 års ålder i ett grungeband, men skolan och universitetet presenterade flera olika genrer som klassisk musik, och även jazz. Så småningom växte projektet Midnight Repost fram som ett sätt att uttrycka sin inre konflikt mellan tro på stoicism och hans behov av att uttrycka känslor.

Följ på Apple Music

Nu är artisten tillbaka i bloggen med nya singeln Blue Eyes en låt om att se tillbaka på ett giftigt förhållande man flytt ifrån. Men samtidigt vara intrasslad i blandade känslor av att älska samma person trots allt det hemskt som man gick igenom.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.