Som en frisk fläkt kommer Neon Dreams och levererar sin nya singel Little Dance. En låt som fångar känslan frontmannen Frank Kadillac kände ögonblicket efter att ha stött på en haj vid en dykning utanför Kapstaden. När han bröt ytan bultade hjärtat med omedelbart kom låtens extatiska melodi till honom. Därefter bar det av till studion, där producenten Adrian Morris och samarbetspartnern Majozi la några luddiga ljud för att matcha den reflekterande texten. Pulsen i låten blev upplyftande och oväntat positivt  sett till den överväldigande upplevelsen. Men som artisten själv sjunger så slutar livet för det mesta i en lugn liten dans.

Tillhörande video är regisserad av Dan Lewis ställer det visuella Neon Dreams inre uppenbarelser mot yttre drömmar. Firandet av att vara vid liv efter haj-upplevelsen visar den eviga livsglädjen av att utforska med världen med vänner? Varje pulserande vinjett av secondhandbutiker, bakgårdar, kustlinjer och skateparker uppmanar tittaren att ta sin tillflykt till ljuvligheten varhelst de än befinner sig. Allt vi har är här och nu och hur underbart är inte det! 

Den kanadensiska alt-pop-duon Neon Dreams är en färgstarka, uttrycksfull syntesen av Adrian Morris och Frank Kadillac. Varje låt som det energiska paret producerar skiner som morgonsolen, full av sköna riff och rytmer med helhjärtade toner och teman.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.