Dags att smörja på solkräm och leta fram solglasögonen. För du kommer bli bländad av känslan av sommar och surfing som indiepopbandet M I R Ó U X bjuder oss på med senaste singeln Same mistakes. En låt som passar som ett perfekt soundtrack till en dag på stranden eller om man åker på roadtrip utmed en oändlig landsväg.

Apple Music Svensk Pop

M I R Ó U X är en kvintett från USA som bland annat släppt EP:n Transparent 2017 och som tidigare i år var aktuella med singeln Burgundy.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.