Dags att smörja på solkräm och leta fram solglasögonen. För du kommer bli bländad av känslan av sommar och surfing som indiepopbandet M I R Ó U X bjuder oss på med senaste singeln Same mistakes. En låt som passar som ett perfekt soundtrack till en dag på stranden eller om man åker på roadtrip utmed en oändlig landsväg.

Popmuzik Podcast

M I R Ó U X är en kvintett från USA som bland annat släppt EP:n Transparent 2017 och som tidigare i år var aktuella med singeln Burgundy.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011