Retro Culture kommer från Melbourne i Australien och föddes ur frontpersonen Matt Connellys kärleken till synthar. Planen med gruppen är att skapa ett morden sovrumspopband.
Just nu jobbar Retro Culture på ett 8-spårs minialbum efter att ha pausats under de två pandemi-åren då de mest skrivit nya låtar.

Favoriter Apple Music

Först ut från det albumet är singeln Dust som du hör här nedan.
Här bjuds vi på härliga synthmattor och sköna pop-melodier som skapar en uppleftande och skönt medryckande känsla. Pop som man bli glad av och vill dansa till. Med andra ord perfekt post-pandemi-musik. Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011