Retro Culture kommer från Melbourne i Australien och föddes ur frontpersonen Matt Connellys kärleken till synthar. Planen med gruppen är att skapa ett morden sovrumspopband.
Just nu jobbar Retro Culture på ett 8-spårs minialbum efter att ha pausats under de två pandemi-åren då de mest skrivit nya låtar.

Följ på Apple Music

Först ut från det albumet är singeln Dust som du hör här nedan.
Här bjuds vi på härliga synthmattor och sköna pop-melodier som skapar en uppleftande och skönt medryckande känsla. Pop som man bli glad av och vill dansa till. Med andra ord perfekt post-pandemi-musik. Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.