Skimrande och böljande med en självsäker kraft. Dead Method lyser över elektroniska syntar och varma beats när artisten ger oss singeln Femme! Låten startar en ny era av pop med en ännu tydligare spetsad udd. Låten är en hyllning till Dead Methods feminina sida, och alla kraftfulla HBTQ+ personer i hans liv, som utforskar för- och nackdelarna med att leva autentiskt. Genom att arbeta med Edward Russell som producerade spåret, har de skapat en värld av tung basgångar, energiska beats och socialt medvetna texter.

DOLBY ATMOS

Vid sidan av Femme! släpper artisten även en b-sida: Fast Fashion som utforskar en svidande sida av modeindustrins miljöpåverkan och hur bördan ofta överförs av de med sämre ekonomiska förutsättningar. Tillhörande musikvideo ser ni här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011