Skimrande och böljande med en självsäker kraft. Dead Method lyser över elektroniska syntar och varma beats när artisten ger oss singeln Femme! Låten startar en ny era av pop med en ännu tydligare spetsad udd. Låten är en hyllning till Dead Methods feminina sida, och alla kraftfulla HBTQ+ personer i hans liv, som utforskar för- och nackdelarna med att leva autentiskt. Genom att arbeta med Edward Russell som producerade spåret, har de skapat en värld av tung basgångar, energiska beats och socialt medvetna texter.

Popmuzik Popcast

Vid sidan av Femme! släpper artisten även en b-sida: Fast Fashion som utforskar en svidande sida av modeindustrins miljöpåverkan och hur bördan ofta överförs av de med sämre ekonomiska förutsättningar. Tillhörande musikvideo ser ni här i bloggen.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.