Uppvuxen med Coldplay och en älskare av att se hur artisters sound utvecklas över med varje albumsläpp ger Alex Di Leo oss Better Place. En låt som är tagen från hans egna kommande album. En platt som artisten säger lever i en värld någonstans i närheten av hans favoritalbum, Mylo Xyloto. Den som lagt sista touchen på Alex fulländade är ingen annan än Michael Brauer som har mixat inga andra än Coldplay. 

Nordiska Favoriter

Better Place skrevs med min vän Phil Barnes för bara ett par år sedan. Där satt vi i studion och lyssnade på några tidigare låtar vi gjort och så plötsligt slog det oss båda att den här låten måste färdigställas. Detta efter att vi båda upplevt liknande slut på seriösa långvariga relationer under det senaste året, inom tre veckor efter varandra, så låten blev väldigt vettig att genomföra. Det är galet hur du ibland skriver något utan att veta att det är avsett för en framtida version av dig själv.” 

Alex Di Leo

Soundet är atmosfäriskt och storartat. Som klippt och skuret för arenorna och de där nostalgiska stunderna vi så gärna blickar tillbaka på.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.