Uppvuxen med Coldplay och en älskare av att se hur artisters sound utvecklas över med varje albumsläpp ger Alex Di Leo oss Better Place. En låt som är tagen från hans egna kommande album. En platt som artisten säger lever i en värld någonstans i närheten av hans favoritalbum, Mylo Xyloto. Den som lagt sista touchen på Alex fulländade är ingen annan än Michael Brauer som har mixat inga andra än Coldplay. 

Better Place skrevs med min vän Phil Barnes för bara ett par år sedan. Där satt vi i studion och lyssnade på några tidigare låtar vi gjort och så plötsligt slog det oss båda att den här låten måste färdigställas. Detta efter att vi båda upplevt liknande slut på seriösa långvariga relationer under det senaste året, inom tre veckor efter varandra, så låten blev väldigt vettig att genomföra. Det är galet hur du ibland skriver något utan att veta att det är avsett för en framtida version av dig själv.” 

Alex Di Leo

Soundet är atmosfäriskt och storartat. Som klippt och skuret för arenorna och de där nostalgiska stunderna vi så gärna blickar tillbaka på.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.