Sofi Tukker släpper snart albumet Treehouse och delar nu med sig av singeln Forgive Me ett av plattans mer meditativa nedslag. Låten i sig handlar om motståndskraft, radikal självacceptans och glädje. Trogen att arbeta med globala förmågor har artisten valt att slå ihop sin kreativitet med  den turkiske producenten Mahmut Orhan vars stråkarrangemang på låten hämtar inspiration från traditionell turkisk musik.

Dolby Atmos

Forgive Me handlar om att förlåta sig själv för det värsta man har någonsin gjort, och att förlåta en annan för den skadat eller orsakat dig att må dåligt. Singeln handlar om att älska någon så mycket att du låter dem hata dig om det är vad de behöver göra för att gå vidare, och att hoppas att personen en dag kommer till förlåtelse på egen hand.”

Sofi Tukker

”Vi skrev den här låten med en av våra favoritartister i världen, den legendariske Mahmut Orhan, och var starkt influerade av Mahmuts turkiska rötter. Hans orkestrering förhöjer verkligen dramatiken och den råa känslan i låten, och väcker längtan. Även om det är dramatiskt och känslosamt får det dig också att vilja dansa. Den har en sexighet som Mahmut ofta har i sin musik, som vi älskar.”

Sofi Tukker

Tillhörande video är en av Sofis mest ambitiösa och visuellt starka hittills. Filmad på plats vid Evcik Beach och Kilyos Beach i Istanbul, tar den oss det lilla till det vidsträckta stora med landets klippor vid havet i en bil som rusar. Koreograf är gjord av Tanem Işık ett sexton år gammalt dansfenomen från Istanbul som skildrar Sofis kamp med negativa impulser som kommer ifrån sig själv.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.