Elektronisk danspop? JA! Alla dagar i veckan. Nicole Haber levererar massiva Rita Ora– vibbar på nya singeln Poison. Vilket i min värld är en stor eloge. 

Popmuzik Podcast

Att fysiskt vilja ha någon kan vara roligt, men att ha en känslomässig anknytning till någon som bara vill ha fysisk kontakt är ett recept på hjärtesorg. Att ha den där ”vännen med förmåner” är kul ett tag, men när känslorna väl fästs leder det alltid till tårar. Detta är vad Nicoles nya singel kretsar kring, men kontrasterar perfekt mot en pop/dansproduktion som är lekfull, eklektiskt och fylld med energi. Från krispiga gitarrer till snygga beats är detta låten med extra allt. 

Denna Toronto baserade electro-popartist dök först dök upp i musikscenen 2018, med sin debut-EP Vibes. Efter att ha varit en ny artist med minimal erfarenhet och ingen kunskap om branschen, saknade Nicole en känsla för riktning och arbetade hårt med att försöka hitta sitt sound och image som oberoende musiker. När experimenterade med olika genrer, producenter och musiker var Nicole fortfarande osäker på riktning. 2020 tog artisten lite tid på sig att göra riktig artistutveckling och re-brandade sig själv 2021. Med klarhet i sin artistvision och affärsstrategi slog hon sig ihop med den JUNO-producenten Ryan Worsley för att skapa en rad framgångsrika låtar. 

Stort lycka till med 2022, Poison lovar helt klart gott! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011