Elektronisk danspop? JA! Alla dagar i veckan. Nicole Haber levererar massiva Rita Ora– vibbar på nya singeln Poison. Vilket i min värld är en stor eloge. 

Att fysiskt vilja ha någon kan vara roligt, men att ha en känslomässig anknytning till någon som bara vill ha fysisk kontakt är ett recept på hjärtesorg. Att ha den där ”vännen med förmåner” är kul ett tag, men när känslorna väl fästs leder det alltid till tårar. Detta är vad Nicoles nya singel kretsar kring, men kontrasterar perfekt mot en pop/dansproduktion som är lekfull, eklektiskt och fylld med energi. Från krispiga gitarrer till snygga beats är detta låten med extra allt. 

Denna Toronto baserade electro-popartist dök först dök upp i musikscenen 2018, med sin debut-EP Vibes. Efter att ha varit en ny artist med minimal erfarenhet och ingen kunskap om branschen, saknade Nicole en känsla för riktning och arbetade hårt med att försöka hitta sitt sound och image som oberoende musiker. När experimenterade med olika genrer, producenter och musiker var Nicole fortfarande osäker på riktning. 2020 tog artisten lite tid på sig att göra riktig artistutveckling och re-brandade sig själv 2021. Med klarhet i sin artistvision och affärsstrategi slog hon sig ihop med den JUNO-producenten Ryan Worsley för att skapa en rad framgångsrika låtar. 

Stort lycka till med 2022, Poison lovar helt klart gott! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.