Är det inte dags för vår nu!? Artisten VOH levererar i alla fall massiva vår-vibbar när hon släpper singeln AMNESIA. Feel-good känslan är på topp och den innerliga pop-disco-sången fyller himlen med sockervaddsmoln och ger en lättsam bris. Klippta beats och funkiga gitarrer med en groovy basgång är vad som håller ihop soundet och budskapet då? Rätt och slätt. Övertänk inte saker om du glömmer något om och om igen är det inte hel världen, det är bara ett fall av minnesförlust. 

Nordiska Favoriter

AMNESIA markerar den andra låten av VOH:s eklektiska värld av pop och är tagen från EPn V POP som är planeras att släppas senare i år. Låten följer tätt i hälarna på hennes debutsingel Away som fick positiva tillrop från radio och TV. Coolt, inka och avslappnat, här är AMNESIA. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.