Är det inte dags för vår nu!? Artisten VOH levererar i alla fall massiva vår-vibbar när hon släpper singeln AMNESIA. Feel-good känslan är på topp och den innerliga pop-disco-sången fyller himlen med sockervaddsmoln och ger en lättsam bris. Klippta beats och funkiga gitarrer med en groovy basgång är vad som håller ihop soundet och budskapet då? Rätt och slätt. Övertänk inte saker om du glömmer något om och om igen är det inte hel världen, det är bara ett fall av minnesförlust. 

Popmuzik Podcast

AMNESIA markerar den andra låten av VOH:s eklektiska värld av pop och är tagen från EPn V POP som är planeras att släppas senare i år. Låten följer tätt i hälarna på hennes debutsingel Away som fick positiva tillrop från radio och TV. Coolt, inka och avslappnat, här är AMNESIA. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.