Från att sluka älskare som popcornfilmer till att känna hur hennes kalla hjärta brinner. DANA tar oss med sin tidigare rädsla för relationer till att hitta hem med en annan person. Coming Home är en högljudd skål till livet sprängfylld med energi till alla med ett öppet sinne och sårbart hjärta. Det drivande beatet understryker DANAs fängslande sång, medan lager av syntar och gitarrer öppnar upp för en egen värld.

Favoriter Apple Music

Låtar från hennes två tidigare EPs (2016 & 2019) spelades flitigt på radio. Detta banade väg för över 200 shower i Europa. 2020 började DANA spela in sitt första fullängdsalbum. De första singlarna väckte intresse runt om i världen och plockades upp av Rolling Stone India, som lockade en bred global publik och skapade ett buzz för albumsläppet som kommer i september 2022. 

Signumen är rått och ärligt skrivande med liveshower som bjuder in oss till intimitet. Även om hennes musik talar öppet om övergrepp, mobbning och mental hälsa, projicerar den alltid positivitet och hopp.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011