Med ett minimalistiskt sound är LNDN artisten från Vancouver som är dedikerad till att få kontakt med fans genom sitt konstnärliga uttryck. Genom att sätta ihop drömska lager av vokaler utforskar artisten livets viktigaste lärdomar genom musikens skönhet. Hans lätta, fritt flödande sång fördjupar sig i ett tillstånd av sinnesfrid, medan den unika ljudbilden håller sig jordad i verkligheten. Oavsett om det kämpar för att upptäcka din identitet för att förstå hur du ska leva ditt liv ger LNDN visdomen som hjälper dig att ta dig igenom alla aspekter av livet. 

DOLBY ATMOS

På nya singeln Life like that önskar artisten att vi ska släpp all tvekan och tillåt oss själv att falla djupt ner i kaninhålet. Genom att kanalisera känslan av ohämmad ambition fångar videon denna essens genom bilder av artisten som ständigt rör sig framåt mot ett okänt mål. LNDN och regissören Graham Dorsay ger en visuell representation av en djup känsla som vi alla har och de tvivel och frågor vi hyser. Life like that är något skruvad men bär på ett kraftfullt berättande och ger en perfekt introduktion till LNDN:s eklektiska diskografi.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011