Efter det framgångsrika släppet av debutsingeln Break my heart som handlade om att Jordan Jones tioåriga förhållande abrupt tog slut kommer nu andra singel Stumble. En energirik poplåt om att vara i ett nytt förhållande och hur man når personlig utveckling och bibehåller en öppen kommunikation genom detta.

Nordiska Favoriter

”Jag tillbringade ett par år för att nå personlig utveckling så att jag kunde vara den bästa versionen av mig själv och ge det till någon som förtjänar allt av mig. Öppen och ärlig kommunikation i ett förhållande är så viktigt och jag ville fånga det i den här singeln.” 

Jordan Jones

Till en R&B influerad produktion och lekfulla syntar hör vi artisten briljera med sin melodiska pop. Önskan att sprida kärlek genom musiken har gjort att hans sound sträcker sig från poprock, singer-songwriter, blues till rock. Nya låten blandar snyggt en del av dessa genrer men är framförallt en stark singel. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011