Efter det framgångsrika släppet av debutsingeln Break my heart som handlade om att Jordan Jones tioåriga förhållande abrupt tog slut kommer nu andra singel Stumble. En energirik poplåt om att vara i ett nytt förhållande och hur man når personlig utveckling och bibehåller en öppen kommunikation genom detta.

Popmuzik Podcast

”Jag tillbringade ett par år för att nå personlig utveckling så att jag kunde vara den bästa versionen av mig själv och ge det till någon som förtjänar allt av mig. Öppen och ärlig kommunikation i ett förhållande är så viktigt och jag ville fånga det i den här singeln.” 

Jordan Jones

Till en R&B influerad produktion och lekfulla syntar hör vi artisten briljera med sin melodiska pop. Önskan att sprida kärlek genom musiken har gjort att hans sound sträcker sig från poprock, singer-songwriter, blues till rock. Nya låten blandar snyggt en del av dessa genrer men är framförallt en stark singel. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.