Efter det framgångsrika släppet av debutsingeln Break my heart som handlade om att Jordan Jones tioåriga förhållande abrupt tog slut kommer nu andra singel Stumble. En energirik poplåt om att vara i ett nytt förhållande och hur man når personlig utveckling och bibehåller en öppen kommunikation genom detta.

Apple Music Svensk Pop

”Jag tillbringade ett par år för att nå personlig utveckling så att jag kunde vara den bästa versionen av mig själv och ge det till någon som förtjänar allt av mig. Öppen och ärlig kommunikation i ett förhållande är så viktigt och jag ville fånga det i den här singeln.” 

Jordan Jones

Till en R&B influerad produktion och lekfulla syntar hör vi artisten briljera med sin melodiska pop. Önskan att sprida kärlek genom musiken har gjort att hans sound sträcker sig från poprock, singer-songwriter, blues till rock. Nya låten blandar snyggt en del av dessa genrer men är framförallt en stark singel. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.