På’t igen. Äntligen söndag!
Sebastian och Johan samlar fem av sina popfavoriter från veckan som gått så du inte missar godbitarna.

Popmuzik Lover Patreon

Johans Popfavoriter

Men Without Hats – If the world should end today

Jag hade helt missat att Men Without Hats släppte en EP i fjol. Men nu har jag koll på att de släpper ett album i år. Först ut är den helt fantastiska och over-the-top-synthpoplåten If the world should end today. En kusligt aktuell titel på vad som pågår just nu. Samtidigt är det en helt fantastisk poplåt, så ett perfekt soundtrack till armageddon.

5 Seconds of Summer – Complete mess

Mix av drömliknande vers och episk refräng. Det är så lätt att trycka på rätt knappar för att jag ska gå igång och igång går jag definitivt på bandet 5 Seconds of Summers senaste singel Complete mess. Lägg sedan till en klassisk pojkbandsvideo inspelad i slow motion i öknen, så är jag hela såld. Vem kunde tror att 5SoS skulle göra lika bra Take That-låtar som Take That?

Connor Mac – Like I used to be

Soulig och med en skön retrokänsla släpper Connor Mac första låten på ett och ett halvt år i form av Like I used to be. Snygga harmonier och behaglig röst bygger upp denna poplåt som riktigt sveper om en i produktion.

Venus Kiani – Astray

Med sin otroligt starka röst visar debuterande Venus Kiani vilken imponerande artist hon är med singeln Astray. Riktigt mäktigt att höra och verkligen ett namn att hålla ögonen på i framtiden.

Albin Lee Meldau – Forget about us

Klassisk pop som är sjukt snyggt arrangerad med vackra stråkar samt Albins karaktäristiska vibrato. Här berättar han om när den man älskar inte längre bryr sig om dig på samma sätt. Det är verkligen popmagi på hög nivå detta.

Sebastians Popfavoriter

Charli XCX – Baby 

Ett coolt beat, kaxig attityd och självklar stjärnglans. Snart är det dags för det efterlängtade albumet från Charli XCX och med tanke på låtarna som föregått är jag otroligt taggad. Singeln Baby var faktiskt den första låten som skrevs till plattan och satte tonen för soundet. 

Khalid – Last Call 

R&B undret Khalid blickar nostalgiskt tillbaka på tidigare eror och ser fram emot framtiden. Det har gått fem år sedan hans tokhyllade platta American Teen och såklart har artisten vuxit, förändrats och formats till den han är idag. Som alltid är sången magisk och känslan genuin. 

5 Seconds of Summer – Complete mess 

Vem gillar inte en storartade refräng som kastar en tillbaka sådär tjugo år i tiden. Det australiensiska bandet 5 Seconds of Summer är tillbaka med lite tydligare pop-rock sound igen och ger oss en lysande singel från deras kommande album. 

Purple Disco Machine + Agnes – Twisted mind 

Såklart ska Agnes gästa Purple Disco Machine det är en perfekt match! Här förs vi till ett svettigt dansgolv med vickande höfter och paljetter från topp till tå. Som alltid är Agens röst den klarast lysande stjärnan. 

Sandro Cavazza – The Days 

Det är med sorg i rösten vi säger hejdå till Sandro Cavazzas karriär som artist. Såklart måste han gå ut med en stor jäkla bang och ger oss den nostalgiska singeln The Days som i princip sammanfattar hela hans sound och karriär. Tack för musiken! Men vi kommer få fler låtar från Sandro, men då som låtskrivare. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011