Det går inte att argumentera bort att Kanada står för några av de största artisterna i världen just nu, vad sägs om Drake och The Weekend? Kanske ansluter sig sångaren John Concepcion till världseliten genom nya singeln Make sure that I don’t. När texten skrevs ville artisten förmedla en känslan där lyssnaren kan känna att de är med i själva låten och skapa en vision baserad på deras erfarenhet.

Apple Music Svensk Pop

”Mina låtar är alla ganska unika på sina egna sätt, men när folk lyssnar på den här låten säger de flesta att de inte förväntade sig att den skulle bli deras nya favorit. Det här är ett annat sätt för mig  att presentera mig själv som en artist med mer pop och genuina känslor.”

John Concepcion

Make sure that I don’t vill sångaren lära av det förflutna istället för att se på det på ett negativt sätt. Det finns alltid något man kan ta från som kan gynna en i framtiden. Även om just den här låten talar om kärlek och relationer skulle den lika gärna kunna appliceras på ett större perspektiv. 

Atmosfärsikt, mjukt och på en nivå med hit-doftande pop/R&B, ni ser videon till Make sure that I don’t här! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.