Det går inte att argumentera bort att Kanada står för några av de största artisterna i världen just nu, vad sägs om Drake och The Weekend? Kanske ansluter sig sångaren John Concepcion till världseliten genom nya singeln Make sure that I don’t. När texten skrevs ville artisten förmedla en känslan där lyssnaren kan känna att de är med i själva låten och skapa en vision baserad på deras erfarenhet.

Nordiska Favoriter

”Mina låtar är alla ganska unika på sina egna sätt, men när folk lyssnar på den här låten säger de flesta att de inte förväntade sig att den skulle bli deras nya favorit. Det här är ett annat sätt för mig  att presentera mig själv som en artist med mer pop och genuina känslor.”

John Concepcion

Make sure that I don’t vill sångaren lära av det förflutna istället för att se på det på ett negativt sätt. Det finns alltid något man kan ta från som kan gynna en i framtiden. Även om just den här låten talar om kärlek och relationer skulle den lika gärna kunna appliceras på ett större perspektiv. 

Atmosfärsikt, mjukt och på en nivå med hit-doftande pop/R&B, ni ser videon till Make sure that I don’t här! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011