Med målet att skapa en låt som skulle kunna vara kärleksbarnet mellan Taylor Swift och Harry Styles musik föddes Sugar. Låten är skriven av Andrew Caryl och framförs Robbie Rosen som var topp-10 finalist i American Idol

Favoriter Apple Music

Andrew har ett långt CV häpnadsväckande meriter som suddar ut gränserna mellan olika genrer. Men det är framförallt rötterna i poplåtskrivande som utvecklat artistens unika blandning av synth-pop som kombineras med retro och moderna element.

Oavsett stil handlar det alltid att berätta historier. Förutom att arbeta med sin egen musik skriver han även låtar till andra artister, vanligtvis utforskar popmakaren experimentella idéer och popmelodier som är roliga och direkta. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011