Francis On My Mind är en artist som helt klart leve upp till sitt namn. Just nu är hon namnet i allas tankar och en av de snabbast växande nya artisterna på den internationella marknaden. 

Följ på Apple Music

Den18-åriga singer-songwritern släppte nyligen Circle of Love men redan nu kommer nya singel Speed ​​of Light, en nu-disco-låt med tydliga nostalgiska inslag. Men lika mycket som låten flirtar med 80-talet för Francis oss till dagens vibrerande dansgolv. 

Singeln är upplyftande med en tydlig basgång och glittrande synthar som lämpar sig alldeles ypperligt för danspop, disco och de största spellistorna. Helt klart en låt att spana in om man älskar pop. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.