Det australiensiska popbandet 5 Seconds of Summer återvänder med singeln Complete Mess. En låt som bygger upp med den drömliknande vers som övergår till en storslagen refräng. Att jag tänker pop i skiftet mellan 90- och 00-talet är inte helt konstigt kanske. Otroligt snygg pojkbandspop och ljudlandskap som blir ännu snyggare när du spelar upp det i Rumsligt ljud i Dolby Atmos.

Favoriter Apple Music

Complete Mess är första singeln från 5SoSs kommande album. Låten skrevs när bandet var på en skrivarresa i Joshua Tree och det är första gången bandet står för hela låtskrivandet och produktionen på en release.

”För det här plattan insåg vi att om du vill göra något som verkligen representerar hur du känner, måste du göra det själv. Vi ville ha det där expansiva ljudet som vi naturligt dras mot när vi spelar tillsammans, så vi var tvungna att lära oss hur man spelar in det.
Denna nya musik är så mycket oss. Det är precis den sortens musik vi vill göra just nu och det är en bra låt att kunna återknyta till våra fans efter så lång tid av att inte släppa musik. Vi kan inte vänta på att alla ska höra vad vi har jobbat med.”

I videon tar killarna oss till ett stort ökenlandskap för att leverera en klassisk pojkbandsvideo i slow motion, regisserad av Lauren Dunn.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011