Den amerikanska artisten Harley Huke släpper med Hurts lika a… sin andra singel för i år och följer upp Joker från i Januari. Här bjuds vi på en låt vars arrangemang är en korsning mellan pop och rock, där rytmiska gitarrer och ett tungt beat bygger upp stämningen. Samtidigt ligger Harleys röst stark och slagkraftigt över arrangemanget medan hon sjunger om att bli ghostad av någon som sårat henne.

Popmuzik Lover

Låten följer lite temat som Harley satt upp för sina låtar. Att hon skriver låtar om personer hon inte gillar. Det blir innerligt och starkt, vilket du märker på nya singeln.
Harley själv upptäcktes av sin publik i amerikanska X-Factor och slog igenom 2017 med sin cover på Radioheads klassiker Creep tillsammans med Make it Rain.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.