Agnes Frisk, eller BBY LIZA som den 15-åriga artisten kallar sig på scenen, är tillbaka med ännu en hit. Nya singeln Watch and learn bjuder oss på riktigt skön R&B-pop där läckra beats mixas med den allt så viktiga melodin.

Följ på Apple Music

Watch and learn är skriven av sångerskan tillsammans med Martina Ahlmark och Pontus Frisk och följer upp singlarna Lucifer, Champagne och Paparazzi.

Vi kunde alla få upp ögonen för Agnes i serien Talang 2020. Något som ledde till en hel del spelningar där hon varit uppvärmare inför spelningar med bland annat Dolly Style, Icona Pop, Theoz och Molly Hammar.
Bland förebilderna hittar vi Rihanna, Britney Spears, Beyonce, Missy Elliot, men den absolut största förebilden heter Nicki Minaj.
-Jag har till och med plockat bort mitt mellannamn och ersatt med Nicki, säger Agnes stolt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.