Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen.
För ett år sedan visste inte Felicia Stadling att hon ens kunde skapa musik. Men på grund av (eller snarare tack vare i detta fall) sin ADHD, började hon skapa musik i GarageBand på sin Mac.

Skicka in din musik

”Jag vet inte vad som hände, men inom loppet av ett par månader hade jag gjort typ 100 låtar där Vi forever? är en av dem. Jag är så jävla stolt över mig själv och över resultatet av låten och hoppas att den kan beröra andra.”

Nu släpper hon som sagt singeln Vi forever? En medryckande poplåt med glittrande 80-talsproduktion där härliga synthar och skönt beat tillsammans med en stark melodi skapar en given hit.

Om singeln berättar Felicia för bloggen:

”Den är mörk, personlig och svindeppig egentligen. Jag berättar om en period i mitt liv för några år sedan, då jag var totalt trasig. Samtidigt är den hoppfull och dansig. Jag vill att man ska känna att man kan ”Dance your depression away” liksom.”

Själv kommer Felicia från Vara utanför Göteborg och jobbar som journalist på Nya Lidköpings-Tidningen. Hon brinner för ämnen som psykisk ohälsa, feminism och konst i alla dess uttrycksformer. Hon har skrivit låtar, poesi och dikter sen tidig ålder, men först nu vågade hon satsa på musiken efter många år av självtvivel.

Det var tur att hon tog tag i detta och släppte låten. Det kommer du definitivt upptäcka när du klickar igång och lyssnar här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011