Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen.
För ett år sedan visste inte Felicia Stadling att hon ens kunde skapa musik. Men på grund av (eller snarare tack vare i detta fall) sin ADHD, började hon skapa musik i GarageBand på sin Mac.

”Jag vet inte vad som hände, men inom loppet av ett par månader hade jag gjort typ 100 låtar där Vi forever? är en av dem. Jag är så jävla stolt över mig själv och över resultatet av låten och hoppas att den kan beröra andra.”

Nu släpper hon som sagt singeln Vi forever? En medryckande poplåt med glittrande 80-talsproduktion där härliga synthar och skönt beat tillsammans med en stark melodi skapar en given hit.

Om singeln berättar Felicia för bloggen:

”Den är mörk, personlig och svindeppig egentligen. Jag berättar om en period i mitt liv för några år sedan, då jag var totalt trasig. Samtidigt är den hoppfull och dansig. Jag vill att man ska känna att man kan ”Dance your depression away” liksom.”

Själv kommer Felicia från Vara utanför Göteborg och jobbar som journalist på Nya Lidköpings-Tidningen. Hon brinner för ämnen som psykisk ohälsa, feminism och konst i alla dess uttrycksformer. Hon har skrivit låtar, poesi och dikter sen tidig ålder, men först nu vågade hon satsa på musiken efter många år av självtvivel.

Det var tur att hon tog tag i detta och släppte låten. Det kommer du definitivt upptäcka när du klickar igång och lyssnar här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.