Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen.
För ett år sedan visste inte Felicia Stadling att hon ens kunde skapa musik. Men på grund av (eller snarare tack vare i detta fall) sin ADHD, började hon skapa musik i GarageBand på sin Mac.

Apple Music

”Jag vet inte vad som hände, men inom loppet av ett par månader hade jag gjort typ 100 låtar där Vi forever? är en av dem. Jag är så jävla stolt över mig själv och över resultatet av låten och hoppas att den kan beröra andra.”

Nu släpper hon som sagt singeln Vi forever? En medryckande poplåt med glittrande 80-talsproduktion där härliga synthar och skönt beat tillsammans med en stark melodi skapar en given hit.

Om singeln berättar Felicia för bloggen:

”Den är mörk, personlig och svindeppig egentligen. Jag berättar om en period i mitt liv för några år sedan, då jag var totalt trasig. Samtidigt är den hoppfull och dansig. Jag vill att man ska känna att man kan ”Dance your depression away” liksom.”

Själv kommer Felicia från Vara utanför Göteborg och jobbar som journalist på Nya Lidköpings-Tidningen. Hon brinner för ämnen som psykisk ohälsa, feminism och konst i alla dess uttrycksformer. Hon har skrivit låtar, poesi och dikter sen tidig ålder, men först nu vågade hon satsa på musiken efter många år av självtvivel.

Det var tur att hon tog tag i detta och släppte låten. Det kommer du definitivt upptäcka när du klickar igång och lyssnar här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.