Indiepop-bandet Joe & The Anchor fortsätter bygga inför kommande albumet med nya singeln Tonight. Den här gången är det fokus på känslosam och innerlig sång med avskalad produktion. En atmosfärsik elgitarr inleder singeln och binder samman stark text för att skapa en magisk lyssning. 

Dolby Atmos

Tonight är en känslosam och ärlig låt som handlar om när man är i en relation men faller för någon annan och trots att ingenting händer så är tanken av den andra personen svår att släppa och det uppstår en inre monolog om rätt och fel och hur man vill vara.”

JATA

Tonight markerar den tredje singeln från deras kommande album Coming Of Age som utforskar känslan av att växa upp, livets bräcklighet, kärlek och att inte ta saker för givet. Med sitt distinkta sound och image producerar barndomsvännerna från Malmö modern, gitarrdriven indiepop som stärker deras position som en av Sveriges mest spännande indiepop-akter. Att trion därtill skapar sina musikvideos och all grafisk design helt själva gör dem till den moderna artisten som har ägande och kontroll över all sin konst. 

Lika jäkla bra som alltid, här är Joe & The Anchor med Tonight.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.