Indiepop-bandet Joe & The Anchor fortsätter bygga inför kommande albumet med nya singeln Tonight. Den här gången är det fokus på känslosam och innerlig sång med avskalad produktion. En atmosfärsik elgitarr inleder singeln och binder samman stark text för att skapa en magisk lyssning. 

Apple Music

Tonight är en känslosam och ärlig låt som handlar om när man är i en relation men faller för någon annan och trots att ingenting händer så är tanken av den andra personen svår att släppa och det uppstår en inre monolog om rätt och fel och hur man vill vara.”

JATA

Tonight markerar den tredje singeln från deras kommande album Coming Of Age som utforskar känslan av att växa upp, livets bräcklighet, kärlek och att inte ta saker för givet. Med sitt distinkta sound och image producerar barndomsvännerna från Malmö modern, gitarrdriven indiepop som stärker deras position som en av Sveriges mest spännande indiepop-akter. Att trion därtill skapar sina musikvideos och all grafisk design helt själva gör dem till den moderna artisten som har ägande och kontroll över all sin konst. 

Lika jäkla bra som alltid, här är Joe & The Anchor med Tonight.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.