Indiepop-bandet Joe & The Anchor fortsätter bygga inför kommande albumet med nya singeln Tonight. Den här gången är det fokus på känslosam och innerlig sång med avskalad produktion. En atmosfärsik elgitarr inleder singeln och binder samman stark text för att skapa en magisk lyssning. 

Popmuzik Lover Patreon

Tonight är en känslosam och ärlig låt som handlar om när man är i en relation men faller för någon annan och trots att ingenting händer så är tanken av den andra personen svår att släppa och det uppstår en inre monolog om rätt och fel och hur man vill vara.”

JATA

Tonight markerar den tredje singeln från deras kommande album Coming Of Age som utforskar känslan av att växa upp, livets bräcklighet, kärlek och att inte ta saker för givet. Med sitt distinkta sound och image producerar barndomsvännerna från Malmö modern, gitarrdriven indiepop som stärker deras position som en av Sveriges mest spännande indiepop-akter. Att trion därtill skapar sina musikvideos och all grafisk design helt själva gör dem till den moderna artisten som har ägande och kontroll över all sin konst. 

Lika jäkla bra som alltid, här är Joe & The Anchor med Tonight.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011