På spåret Anna berättar Leonardo Davi historien om en bästa vän som är kär i sin bästa vän men är rädd för att berätta för henne.

Apple Music Svensk Pop

”Jag skrev den här låten i november 2021. Jag vaknade en dag och fick direkt den här melodin i mitt huvud. Så jag tog upp min gitarr och på mindre än 30 minuter hade jag texten till låten. Det kan ta allt från timmar till dagar att avsluta. Det händer ofta att jag får en låtidé men att den inte blir färdig utan bara förblir en notering på din mobiltelefon för alltid. Men Anna var annorlunda. Hon är annorlunda.”

Leonardo Davi

Gitarrdriven pop som liknar Shawn Mendes är vad som bjuds och jag tackar inte nej! Snyggt låtskriveri blandas med innerlig sång för att skapa en stark melodisk poplåt. För att vara blott 24 år gammal och fått ett stort genomslag på TikTok är artisten redan signerad på ett skivbolag och släpper konsekvent ny musik. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.