På spåret Anna berättar Leonardo Davi historien om en bästa vän som är kär i sin bästa vän men är rädd för att berätta för henne.

Följ på Apple Music

”Jag skrev den här låten i november 2021. Jag vaknade en dag och fick direkt den här melodin i mitt huvud. Så jag tog upp min gitarr och på mindre än 30 minuter hade jag texten till låten. Det kan ta allt från timmar till dagar att avsluta. Det händer ofta att jag får en låtidé men att den inte blir färdig utan bara förblir en notering på din mobiltelefon för alltid. Men Anna var annorlunda. Hon är annorlunda.”

Leonardo Davi

Gitarrdriven pop som liknar Shawn Mendes är vad som bjuds och jag tackar inte nej! Snyggt låtskriveri blandas med innerlig sång för att skapa en stark melodisk poplåt. För att vara blott 24 år gammal och fått ett stort genomslag på TikTok är artisten redan signerad på ett skivbolag och släpper konsekvent ny musik. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011