Influerad av sin pappas musiksmak som The Eagles, Bob Dylan och Pink Floyd. Tillsammans med några av sina egna som Blink 182, Skrillex, Sam Fender och The 1975 har Burlington skapat sin eget helt unika sound och mix av diverse influenser.

Nordiska Favoriter

På nya singel Summer’s Calling glider artistens distinkta sång över en atmosfärsik produktion för att skapa en indiepoplåt full av bra vibbar. Den smarta användningen av syntar smälter samman perfekt med mer organiska inslag för att skapa ett ljudlandskap som ger en nostalgisk sommarkänsla. 

”I den här låten gör jag några jämförelser med sommaren och livet. På sommaren älskar alla att komma ut och göra saker, utforska naturen och njuta av det varma solskenet. Jag tar den idén och försöker använda den i andra livsbeslut, varför vänta med att fullfölja drömmar eller idéer? När det är sommartid tänker vi inte riktigt två gånger på att vara utomhus så varför inte gå ut och fånga dagen. Jag hoppas också att den här låten får vintersäsongen att lysa upp!”

Burlington

Burlington beskriver sin musik som ”chill-in-the-park” och ”feel good”. Som sångare, låtskrivare och producent utforskar artisten ljudet av livet och värnar om själens välmående.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.