Influerad av sin pappas musiksmak som The Eagles, Bob Dylan och Pink Floyd. Tillsammans med några av sina egna som Blink 182, Skrillex, Sam Fender och The 1975 har Burlington skapat sin eget helt unika sound och mix av diverse influenser.

På nya singel Summer’s Calling glider artistens distinkta sång över en atmosfärsik produktion för att skapa en indiepoplåt full av bra vibbar. Den smarta användningen av syntar smälter samman perfekt med mer organiska inslag för att skapa ett ljudlandskap som ger en nostalgisk sommarkänsla. 

”I den här låten gör jag några jämförelser med sommaren och livet. På sommaren älskar alla att komma ut och göra saker, utforska naturen och njuta av det varma solskenet. Jag tar den idén och försöker använda den i andra livsbeslut, varför vänta med att fullfölja drömmar eller idéer? När det är sommartid tänker vi inte riktigt två gånger på att vara utomhus så varför inte gå ut och fånga dagen. Jag hoppas också att den här låten får vintersäsongen att lysa upp!”

Burlington

Burlington beskriver sin musik som ”chill-in-the-park” och ”feel good”. Som sångare, låtskrivare och producent utforskar artisten ljudet av livet och värnar om själens välmående.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.