Influerad av sin pappas musiksmak som The Eagles, Bob Dylan och Pink Floyd. Tillsammans med några av sina egna som Blink 182, Skrillex, Sam Fender och The 1975 har Burlington skapat sin eget helt unika sound och mix av diverse influenser.

Popmuzik Podcast

På nya singel Summer’s Calling glider artistens distinkta sång över en atmosfärsik produktion för att skapa en indiepoplåt full av bra vibbar. Den smarta användningen av syntar smälter samman perfekt med mer organiska inslag för att skapa ett ljudlandskap som ger en nostalgisk sommarkänsla. 

”I den här låten gör jag några jämförelser med sommaren och livet. På sommaren älskar alla att komma ut och göra saker, utforska naturen och njuta av det varma solskenet. Jag tar den idén och försöker använda den i andra livsbeslut, varför vänta med att fullfölja drömmar eller idéer? När det är sommartid tänker vi inte riktigt två gånger på att vara utomhus så varför inte gå ut och fånga dagen. Jag hoppas också att den här låten får vintersäsongen att lysa upp!”

Burlington

Burlington beskriver sin musik som ”chill-in-the-park” och ”feel good”. Som sångare, låtskrivare och producent utforskar artisten ljudet av livet och värnar om själens välmående.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011