BRIT-prisbelönta sångerskan, låtskrivaren och dansmusikens Becky Hill samarbetar med Galantis på låten Run. 

Skicka in din musik

”Jag är så exalterad över att släppa Run med Galantis. Jag skrev den här låten med min bästa vän MNEK som jag har skrivit med i 10 år och magin jag kände när vi först skrev min singel Losing 2012, känner jag än idag när jag skriver med honom. Varje singel jag släpper har potential att överträffa den förra, så även denna med Galantis. Deras katalog med hits med sådana som Little Mix och Years & Years gör att jag känner mig väldigt stolt över att vara en del av ännu ett stort samarbete med dem. Denna nästa fas av mitt artisteri är en förlängning av att jag helt och hållet kommer ut som popstjärna, men den här gången med ett BRIT Award i handen!”

Becky HIll

Släppet av Run kommer efter flertalet framgångsrika singlar och Beckys debutalbum Only Honest On The Weekend. Kan det bli mycket bättre än ren och skär dansmusik som går i dur och talar om kärlek! Jag tror faktiskt inte det. Stråkar, studsiga rytmer och och en otrolig hook med stark röstnärvaro som skapar gåshud över hela kroppen. Oavsett preferens passar den här låten lika bra på gymmet som klubben. 

Som om inte låten vore nog får vi därtill en musikvideo regisserad av Michael Holyk inspelad i Kapstaden, Sydafrika. Fullpackad med fantastiska landskap, färgglada texturer och kontrasterande stämningar, ser vi Becky fly från vardagen för att njuta av en romans i soligare breddgrader. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011