Lose Control är en framåtblickande alternativ poplåt som blandar livlig melodi med djupa text.  Singeln följer den personliga historien om sångerskan Margrét Rán som även berättas genom hela bandets senaste EP, med kortfilmsvideon som ackompanjerar släppet porträtteras en karaktär som tappar greppet om livet och låter festandet ge en falsk känsla av säkerhet. 

DOLBY ATMOS

Lose Control var en av de låtar som bara kom till mig på ett ögonblick. Det var så roligt att skriva den eftersom jag fastnade i en total fantasivärld när jag skapade den. Den här låten är ursprungligen bara jag som fantiserat om min flickvän. ​​Att vara med en kvinna är en extraordinär sak. Men när vi dykte djupare in i historien med Einar, hittade vi en lite mörkare väg, så vi tog den. Det är min ultimata lesbiska uppskattningslåt, och må alla ni sexuella varelser hitta det njutbara.” 

Vök

Låten följer bandets unika och frodiga sound. Inspelad i deras studior i Reykjavík markerar EP:n uppföljaren till deras hyllade album In the Dark från 2019. Sköna rytmer och basgångar blandas med funkiga rytmer och lyxiga varma synthar. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011