Lose Control är en framåtblickande alternativ poplåt som blandar livlig melodi med djupa text.  Singeln följer den personliga historien om sångerskan Margrét Rán som även berättas genom hela bandets senaste EP, med kortfilmsvideon som ackompanjerar släppet porträtteras en karaktär som tappar greppet om livet och låter festandet ge en falsk känsla av säkerhet. 

Favoriter Apple Music

Lose Control var en av de låtar som bara kom till mig på ett ögonblick. Det var så roligt att skriva den eftersom jag fastnade i en total fantasivärld när jag skapade den. Den här låten är ursprungligen bara jag som fantiserat om min flickvän. ​​Att vara med en kvinna är en extraordinär sak. Men när vi dykte djupare in i historien med Einar, hittade vi en lite mörkare väg, så vi tog den. Det är min ultimata lesbiska uppskattningslåt, och må alla ni sexuella varelser hitta det njutbara.” 

Vök

Låten följer bandets unika och frodiga sound. Inspelad i deras studior i Reykjavík markerar EP:n uppföljaren till deras hyllade album In the Dark från 2019. Sköna rytmer och basgångar blandas med funkiga rytmer och lyxiga varma synthar. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.