Lose Control är en framåtblickande alternativ poplåt som blandar livlig melodi med djupa text.  Singeln följer den personliga historien om sångerskan Margrét Rán som även berättas genom hela bandets senaste EP, med kortfilmsvideon som ackompanjerar släppet porträtteras en karaktär som tappar greppet om livet och låter festandet ge en falsk känsla av säkerhet. 

Svensk Pop

Lose Control var en av de låtar som bara kom till mig på ett ögonblick. Det var så roligt att skriva den eftersom jag fastnade i en total fantasivärld när jag skapade den. Den här låten är ursprungligen bara jag som fantiserat om min flickvän. ​​Att vara med en kvinna är en extraordinär sak. Men när vi dykte djupare in i historien med Einar, hittade vi en lite mörkare väg, så vi tog den. Det är min ultimata lesbiska uppskattningslåt, och må alla ni sexuella varelser hitta det njutbara.” 

Vök

Låten följer bandets unika och frodiga sound. Inspelad i deras studior i Reykjavík markerar EP:n uppföljaren till deras hyllade album In the Dark från 2019. Sköna rytmer och basgångar blandas med funkiga rytmer och lyxiga varma synthar. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.