Med en subtil tatuering av nymånen på sin handled tydliggör Veronica Fusaros att hon ären nattmänniska.

”Natten fascinerar mig. När du ser stjärnorna och Vintergatan, det är då utrymmet för att tänka och drömma öppnas.” 

Veronica Fusaro

Med utgångspunkt i detta är det ganska överraskande att hennes soliga nya singel handlar om morgonens glädje. 

”Väldigt försiktigt vaknar du, solstrålar tränger igenom gardinerna, det är redan skönt och varmt, och täcket doftar fräscht. Bredvid dig har du personen som gör stunden perfekt.. .”

Under den första lockdownen befann sig Veronica Fusaro sällan i rätt sinnesstämning för att finna inspiration till musik. Förutom frustrationen över att hennes många planer plötsligt förstördes, fanns det otroligt mycket arbete att göra. 

”Jag satt vid min bärbara dator varje dag, inte för musik, utan för mejl och allt annat runt omkring.” 

Medan hennes musikaliska satsningar låg på is, stannade inte resten av hennes liv helt. I själva verket öppnas en eller två nya dörrar. I mitten på december greps hon dock äntligen av inspiration igen. Resultatet blev Better with you. 

”Det kändes verkligen fantastiskt att skriva den här låten. Jag hade gått så länge utan musik. Jag älskar att sjunga den så mycket. Den är väldigt avslappnade och ingenting är påtvingat. Det är min första riktiga kärlekslåt. Ett vackert ögonblick. Ren glädje, så enkelt är det. …”

Singer-songwriter-vibbar blandas med soul-ig melodi och röst. Sammantaget blir låten varm och välkomnande med rätt mängd kärleksfulla textrader. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.