Dags att stifta bekantskap med Oh Blonde. En debuterande artist från Norge som släpper den lysande poplåten If I see you. En låt om avslut av gamla förhållanden. Att saker liksom blir bra tillslut, även om livet kan vändas upp och ned och med det ens känslor när det väl händer att förhållande kraschar.

Svensk Pop

Låten skrevs tillsammans med Elsie Bay (Elsa Søllesvik) och producenten Ola Frøyen. Resultatte är en självsäker poplåt som snyggt byggs på för varje vers och levererar en stark, ögonblicklig melodi. Vi nordbor vet verkligen hur en stark poplåt ska levereras. Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.