Dags att stifta bekantskap med Oh Blonde. En debuterande artist från Norge som släpper den lysande poplåten If I see you. En låt om avslut av gamla förhållanden. Att saker liksom blir bra tillslut, även om livet kan vändas upp och ned och med det ens känslor när det väl händer att förhållande kraschar.

Nordiska Favoriter

Låten skrevs tillsammans med Elsie Bay (Elsa Søllesvik) och producenten Ola Frøyen. Resultatte är en självsäker poplåt som snyggt byggs på för varje vers och levererar en stark, ögonblicklig melodi. Vi nordbor vet verkligen hur en stark poplåt ska levereras. Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011