Med gitarrdriven energi släpper brittiska Slowdaze här nya singeln Flick of the light. Låten i sig är tagen från kommande EP:n Glasshouse Walk och ger en lite mörkare sida av artisten. Här sjunger Slowdaze om att hitta fast mark att stå på i en kris när allt verkar falla sönder runt dig och du vill försöka fly ditt förflutna.
Produktionen ger låten ett bra driv med sina rytmer och gitarrer, och blir till bra indiepop skulle jag säga.

Popmuzik Lover

Bakom Slowdaze hittar vi Alex Fish som inledde musikprojektet 2019 och som bland annat släppte EP:n Heartlands 2020.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.