Fredrik Jean Venard är uppvuxen i Vallentuna och har en del av sina rötter i Kongo-Brazzaville.
Efter att ha släppt en del låtar på engelska övergick Fredrik till att sjunga på svenska 2020 med singeln Andas.
Nu är det dags för singel nummer två som framförs på svenska i form av Sen midsommarvals. Låten är skriven av artisten tillsammans med Sixten Börjesson som även producerat. Resultatet är en vacker och något vemodig ballad som snyggt målar upp texten över den avskalade och det behagligt rytmiska arrangemangen.

Popmuzik Podcast

Om Sen midsommarvals berättar Fredrik för bloggen:

”Den här låten handlar om att fortsätta trampa när vägen är tuff. Något som jag själv ibland har vart dålig på. Jag har hellre hittat på ursäkter för att trösta mig själv. Vilket resulterar i att jag ljuger, både för andra men mest för mig själv. Detta är en påminnelse, både till mig och dig som jag bryr mig om. Ironin i titeln är att min midsommarvals är så sen att den är tidig. Och det i sig blir en metafor för hur vi ofta är så duktiga på att oroa oss för vad som kommer sen att vi totalt missar det vi har just precis nu. Släpp taget, fortsätt framåt… och förlåt.”

Du kan njuta av resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.