Det är dags för Norska NØRD att debutera med den syntiga singeln Call my name. Önskan är att soundet ska vara catchy och roligt med en kombination av elektroniska element och modern produktionsteknik. Här ryms allt från varma och välbekanta akustiska gitarrer och trummor till mer nostalgiska inslag av 80-tals influerade pads. 

Nordiska Favoriter

Den upplyftande texten talar om vänner som hjälper dig att komma ur dina dåliga dagar. Verserna beskriver det mentala tillstånd någon kan vara i när de har en dålig period i sitt liv. Den där känslan av att vara instängd och oförmögen att se de roliga och positiva delarna av livet. Medan refrängerna är från vännens perspektiv som hjälper att se ljuset och potentialen som man har inom sig själv.

NØRD kallar sig för en ”rymdpopduo” vars uppdrag är att få lyssnaren att dansa och må bra. Den specifika ljudbilden de går efter är en blandning av organiskt och akustiskt. Som smälts samman med drömska synthhooks och tydliga melodier svävande ovanpå snäva och snärtiga grooves. När det kommer till låtskrivande både skriver och producerar duon alting själva. 

”Musik är vår enda sanna passion och vi hoppas att vi kan få dig att stanna upp bara för ett par minuter och njuta av din resa genom vår musikaliska värld.”

NØRD
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011