Det är dags för Norska NØRD att debutera med den syntiga singeln Call my name. Önskan är att soundet ska vara catchy och roligt med en kombination av elektroniska element och modern produktionsteknik. Här ryms allt från varma och välbekanta akustiska gitarrer och trummor till mer nostalgiska inslag av 80-tals influerade pads. 

Favoriter Apple Music

Den upplyftande texten talar om vänner som hjälper dig att komma ur dina dåliga dagar. Verserna beskriver det mentala tillstånd någon kan vara i när de har en dålig period i sitt liv. Den där känslan av att vara instängd och oförmögen att se de roliga och positiva delarna av livet. Medan refrängerna är från vännens perspektiv som hjälper att se ljuset och potentialen som man har inom sig själv.

NØRD kallar sig för en ”rymdpopduo” vars uppdrag är att få lyssnaren att dansa och må bra. Den specifika ljudbilden de går efter är en blandning av organiskt och akustiskt. Som smälts samman med drömska synthhooks och tydliga melodier svävande ovanpå snäva och snärtiga grooves. När det kommer till låtskrivande både skriver och producerar duon alting själva. 

”Musik är vår enda sanna passion och vi hoppas att vi kan få dig att stanna upp bara för ett par minuter och njuta av din resa genom vår musikaliska värld.”

NØRD
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.