Norska The Lunar Nightmare är här för att sprida ljus och hopp om en bättre framtid. Nya singeln Hopeful bär på en positiv produktion och matchande positivt budskap. Om du undrar var 80-talet tog vägen? Så ställer sig artisten samma fråga och är här för att ta tillbaka den eran. 

Svensk Pop

”Den här låten handlar om hopp. Hoppas att framtiden kan vara ljusare än världen idag. Hoppas jag gör skillnad någon gång. Hopp för alla som lever i fattigdom. Det finns fortfarande lite tvivel, men hoppet överväger tvivel jag har i mitt sinne.”

The Lunar Nightmare

Bakom The Lunar Nightmare hittar vi Adrian som likt sin nya singel endast vill sprida glädje och underhållning genom sin synth-inspirerade galenskap. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.