Brittiska Katie Kittermaster är en singer/songwriter vars röst är atmosfärsik, känslosam och distinkt. Hennes texter är baserat på relationer, vilket resonerar väl hos hennes lyssnare. Anekdoterna är rolig, udda med mycket karaktär. Debut-EP:n Coming Home at Dawn släpptes 2019 och hon har sedan dess släppt mängder av singlar. Nu är det dags för nya She should be here.

”Jag skrev She should be here under lockdown, det var en låt som jag ville skriva länge men inte hittat tiden för när jag var på turné. Låten följer berättelsen om en grupp tjejer under en utekväll. De gör sig redo att gå, hänger i badrummet, står i baren och tillsist äter kebabb och väntar vid taxihållplatsen. För mig är den här låten superpersonlig och det var definitivt en givande upplevelse att skriva den. Låten fångar perfekt hur jag har känt mig för en speciell vän som jag hade saknat väldigt mycket.”

Katie Kittermaster

Artisten blandar oklanderligt indie, pop och rock influenser till en känslosam lyssning med organisk produktion och drivande gitarrer samt subtila syntar. Helt klart en riktigt stark poplåt med matchande stark melodi. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.