Brittiska Katie Kittermaster är en singer/songwriter vars röst är atmosfärsik, känslosam och distinkt. Hennes texter är baserat på relationer, vilket resonerar väl hos hennes lyssnare. Anekdoterna är rolig, udda med mycket karaktär. Debut-EP:n Coming Home at Dawn släpptes 2019 och hon har sedan dess släppt mängder av singlar. Nu är det dags för nya She should be here.

Nordiska Favoriter

”Jag skrev She should be here under lockdown, det var en låt som jag ville skriva länge men inte hittat tiden för när jag var på turné. Låten följer berättelsen om en grupp tjejer under en utekväll. De gör sig redo att gå, hänger i badrummet, står i baren och tillsist äter kebabb och väntar vid taxihållplatsen. För mig är den här låten superpersonlig och det var definitivt en givande upplevelse att skriva den. Låten fångar perfekt hur jag har känt mig för en speciell vän som jag hade saknat väldigt mycket.”

Katie Kittermaster

Artisten blandar oklanderligt indie, pop och rock influenser till en känslosam lyssning med organisk produktion och drivande gitarrer samt subtila syntar. Helt klart en riktigt stark poplåt med matchande stark melodi. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.