Brittiska Katie Kittermaster är en singer/songwriter vars röst är atmosfärsik, känslosam och distinkt. Hennes texter är baserat på relationer, vilket resonerar väl hos hennes lyssnare. Anekdoterna är rolig, udda med mycket karaktär. Debut-EP:n Coming Home at Dawn släpptes 2019 och hon har sedan dess släppt mängder av singlar. Nu är det dags för nya She should be here.

Nordiska Favoriter

”Jag skrev She should be here under lockdown, det var en låt som jag ville skriva länge men inte hittat tiden för när jag var på turné. Låten följer berättelsen om en grupp tjejer under en utekväll. De gör sig redo att gå, hänger i badrummet, står i baren och tillsist äter kebabb och väntar vid taxihållplatsen. För mig är den här låten superpersonlig och det var definitivt en givande upplevelse att skriva den. Låten fångar perfekt hur jag har känt mig för en speciell vän som jag hade saknat väldigt mycket.”

Katie Kittermaster

Artisten blandar oklanderligt indie, pop och rock influenser till en känslosam lyssning med organisk produktion och drivande gitarrer samt subtila syntar. Helt klart en riktigt stark poplåt med matchande stark melodi. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.