Amerikanska Alexandra Fresquez släpper en anthem till alla kvinnor som blivit illa behandlande av oseriösa killar i förhållanden. 

Svensk Pop

”Den här låten handlar INTE om män eller pojkar, det är en empowerment-låt. Låten handlar om att vara trött på att bli behandlad som skit.” 

Alexandra Fresquez

Till ett atmosfärsikt piano och fängslande produktion ger artisten en kraftfull ballad som tar oväntade vändningar med knivskarpa elgitarrer, R&B influenser och en lysande sånginsats från Alexandra. 

Blott 25 år gammal gör Alexandra Fresquez musik från centrala Los Angeles, utöver att skriva låtar arbetar hon även på ett sjukhus i Silverlake. Flytten till LA var ursprungligen med intentionen att gifta sig men av olika anledningar blev det aldrig av. Vilket istället slutade med att sångerskan ägnade all sin tid åt musicerandet. Helt rätt val! Här är To Every Boi.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.