Producenten Moelamonde debuterar på Sonic Art Music med den känslosamma låten Hope (is all that matters). Efter att mentalt ha gått igenom en utmanande tid bestämde sig Maurice Herzing (alias Moelamonde) för att kanalisera sina känslor genom musik något som resulterade i låten Hope. Här får han även sällskap av den australiensiska sångaren Josiah McAllan som skrev och sjunger de perfekt passande orden till melodin. Texten menar de två artisterna är något som alla kan relatera till när de går igenom svåra tider i livet och allt verkar falla samman. Det är då man behöver hopp som allra mest. 

Svensk Pop Apple Music

”Min första tanke efter att ha hörde sången var att den fångade mina känslor så perfekt. Jag har alltid försökt och försöker fortfarande möta mina rädslor. Men jag gav aldrig upp hoppet och jag kommer aldrig att göra det.”

Moelamonde

Med ett kraftfullt budskap ska singeln Hope ses som en motiverande låt såväl som en lugnande. Den visar på optimism i sin renaste form, särskilt i utmanande och hårda tider som dessa.

För den slutliga produktionen klev Sonic Art Musics-ägare Marlon Juers in med sin erfarenhet som långvarig producent och masteringenjör. Han såg omedelbart potentialen och slutförde den till perfektion.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011