För oss som älskar pulserande elektropop så kommer den nya singeln Misbehave med Your Angel definitivt att hamna mitt i prick.

Favoriter Apple Music

Misbehave bjuder oss på något drömliknande pop med skönt driv och energi i arrangemanget. På låten sjunger Maddy Boyd om att släppa alla hämningar inför någon som man känner är den rätte. Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Jag skrev Misbehave när jag träffade min pojkvän sedan två år. Låten handlar om att vilja kasta alla mina gränser ut genom fönstret och gå supersnabbt med honom eftersom jag kände att jag hade känt honom i hela mitt liv.”

Maddy Boyd och hennes musikprojekt Your Angel är baserat i Los Angeles och debuterade 2019 med albumet Pipe Dream. Från det har artisten stadigt byggt på sin publik och spridning av sin musik.

Följ Your Angel på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.