För oss som älskar pulserande elektropop så kommer den nya singeln Misbehave med Your Angel definitivt att hamna mitt i prick.

Popmuzik Podcast

Misbehave bjuder oss på något drömliknande pop med skönt driv och energi i arrangemanget. På låten sjunger Maddy Boyd om att släppa alla hämningar inför någon som man känner är den rätte. Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Jag skrev Misbehave när jag träffade min pojkvän sedan två år. Låten handlar om att vilja kasta alla mina gränser ut genom fönstret och gå supersnabbt med honom eftersom jag kände att jag hade känt honom i hela mitt liv.”

Maddy Boyd och hennes musikprojekt Your Angel är baserat i Los Angeles och debuterade 2019 med albumet Pipe Dream. Från det har artisten stadigt byggt på sin publik och spridning av sin musik.

Följ Your Angel på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.