Los Angeles baserade bandet Lo Moon bestående av Matt Lowell, Crisanta Baker, Sam Stewart och Sterling Laws släpper nu tredje smakprovet från deras kommande andra album A Modern Life. Ett album som landar redan den 25 februari. Med titelspåret Stop förs tankarna till Coldplay. Låten förenar atmosfäriska gitarrer och frontmannen Matt Lowells starka sång till en imponerande helhet. Stop följer albumspåren Raincoats och Dream Never Dies.

Nordiska Favoriter

Nya albumet beskriver Lo Moon som ett sätt att navigera genom kamper med identitet och förväntningar. Men att i grunden förblir hoppfull med en önskan att vara sann mot sig själv.

Lo Moons signum är gitarr-drivna låtar med en dynamisk sång som ses igenom en lins av filmisk produktion. 

”Vår musik handlar om överlevnad och att navigerar genom allt som kastas på oss. Att vara sanna mot vilka vi är och var vi vill vara. Musiken i sig har varit så kraftfull för oss i vår egen överlevnad, den kan förändra allt på ett ögonblick. Som ett band har vi mycket vördnad för det och strävar efter det. Vi tar det inte för givet.”

Lo Moon

Nu när live är ett faktum igen kommer Lo Moon börja turnera i Storbritannien och Europa och stödja The War On Drugs frånapril.

”Vi hoppas att den här plattan kan träffa många och vi längtar att spela den live. Det kommer att vara ögonblicket som den här resan verkligen känns komplett.”

Lo Moon
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.