Los Angeles baserade bandet Lo Moon bestående av Matt Lowell, Crisanta Baker, Sam Stewart och Sterling Laws släpper nu tredje smakprovet från deras kommande andra album A Modern Life. Ett album som landar redan den 25 februari. Med titelspåret Stop förs tankarna till Coldplay. Låten förenar atmosfäriska gitarrer och frontmannen Matt Lowells starka sång till en imponerande helhet. Stop följer albumspåren Raincoats och Dream Never Dies.

Nya albumet beskriver Lo Moon som ett sätt att navigera genom kamper med identitet och förväntningar. Men att i grunden förblir hoppfull med en önskan att vara sann mot sig själv.

Lo Moons signum är gitarr-drivna låtar med en dynamisk sång som ses igenom en lins av filmisk produktion. 

”Vår musik handlar om överlevnad och att navigerar genom allt som kastas på oss. Att vara sanna mot vilka vi är och var vi vill vara. Musiken i sig har varit så kraftfull för oss i vår egen överlevnad, den kan förändra allt på ett ögonblick. Som ett band har vi mycket vördnad för det och strävar efter det. Vi tar det inte för givet.”

Lo Moon

Nu när live är ett faktum igen kommer Lo Moon börja turnera i Storbritannien och Europa och stödja The War On Drugs frånapril.

”Vi hoppas att den här plattan kan träffa många och vi längtar att spela den live. Det kommer att vara ögonblicket som den här resan verkligen känns komplett.”

Lo Moon
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.