Los Angeles baserade bandet Lo Moon bestående av Matt Lowell, Crisanta Baker, Sam Stewart och Sterling Laws släpper nu tredje smakprovet från deras kommande andra album A Modern Life. Ett album som landar redan den 25 februari. Med titelspåret Stop förs tankarna till Coldplay. Låten förenar atmosfäriska gitarrer och frontmannen Matt Lowells starka sång till en imponerande helhet. Stop följer albumspåren Raincoats och Dream Never Dies.

Favoriter Apple Music

Nya albumet beskriver Lo Moon som ett sätt att navigera genom kamper med identitet och förväntningar. Men att i grunden förblir hoppfull med en önskan att vara sann mot sig själv.

Lo Moons signum är gitarr-drivna låtar med en dynamisk sång som ses igenom en lins av filmisk produktion. 

”Vår musik handlar om överlevnad och att navigerar genom allt som kastas på oss. Att vara sanna mot vilka vi är och var vi vill vara. Musiken i sig har varit så kraftfull för oss i vår egen överlevnad, den kan förändra allt på ett ögonblick. Som ett band har vi mycket vördnad för det och strävar efter det. Vi tar det inte för givet.”

Lo Moon

Nu när live är ett faktum igen kommer Lo Moon börja turnera i Storbritannien och Europa och stödja The War On Drugs frånapril.

”Vi hoppas att den här plattan kan träffa många och vi längtar att spela den live. Det kommer att vara ögonblicket som den här resan verkligen känns komplett.”

Lo Moon
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011