Till en pulserande produktion och sjunger Alexia Rev om problematiken med sin ätstörning. Helheten är gripande och texten otroligt bildlig när artisten sjunger rader som ”jag sov istället för att äta och ignorerade mitt behov av att andas”.

Svensk Pop Apple Music

”Den här låten handlar om min kamp med min ätstörning. När jag började bi bättre på utsidan slutade alla fråga hur jag mådde. Jag kände att bara för att mitt yttre utseende var friskare, så var min kamp inte validerad. Den fördjupar sig i föreställningen att vi måste verka sjuka för att förtjäna hjälp.”

Alexia Rev

Som fast i en hypnos är Atlantic en fängslande singel om ett viktigt ämne. Att släppa den här typen av låt visar på enorm styrka och kommer med all säkerhet göra gott för många därute. Stor eloge!

Följ Alexia Rev på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011