Till en pulserande produktion och sjunger Alexia Rev om problematiken med sin ätstörning. Helheten är gripande och texten otroligt bildlig när artisten sjunger rader som ”jag sov istället för att äta och ignorerade mitt behov av att andas”.

Popmuzik Popcast

”Den här låten handlar om min kamp med min ätstörning. När jag började bi bättre på utsidan slutade alla fråga hur jag mådde. Jag kände att bara för att mitt yttre utseende var friskare, så var min kamp inte validerad. Den fördjupar sig i föreställningen att vi måste verka sjuka för att förtjäna hjälp.”

Alexia Rev

Som fast i en hypnos är Atlantic en fängslande singel om ett viktigt ämne. Att släppa den här typen av låt visar på enorm styrka och kommer med all säkerhet göra gott för många därute. Stor eloge!

Följ Alexia Rev på sociala medier.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.