Oregon-infödda SUNDRESS och Arizona-födda Bella Renee förenas för att ge oss den eklektiska och vackert melodiska singeln Wild Things.

Favoriter Apple Music

Bellas röst är fängslande och navigerar hjärtesorg till ett känslosamt piano och kraftfulla synthar. Den avskalade, men ändå energiska pop-produktionen kommer med säkerhet få vilken festival som helst att släppa loss. 

Om produktionen säger SUNDRESS: 

”Vi startade det här projektet med Bella under en tid då vi personligen gick igenom en ganska tuff kreativ torka. Vi hade ännu inte arbetat med så begåvade sångare som Bella, så vi ville skicka något som var exceptionellt unikt och iögonfallande. Den första demon var bara en piano-loop, och en supergrov droppidé, och Bella skickade tillbaka den ganska snabbt. Efter att ha lyssnat på hennes första version tänkte vi ”wow, vi har något riktigt speciellt här”. 

För sångaren Bella Renee vill hon att lyssnaren verkligen ska knyta an till känslan av att vara frisläppt.

”Jag hoppas att Wild Things får dig att känna att du hänger utanför passagerarsidans fönster, solar dig i det varma orangea skenet från solnedgången, håret flödar i vinden och du känner dig bekymmerslös i nuet och född på nytt.”

Belle Renee

Duon SUNDRESS består av Kal Sievert och Jack Daraee, som kombinerar orkesterelement, analoga syntar, komplex slagverk och indieinspirerad sång för att skapa drömska och filmiska låtar.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.