Oregon-infödda SUNDRESS och Arizona-födda Bella Renee förenas för att ge oss den eklektiska och vackert melodiska singeln Wild Things.

Bellas röst är fängslande och navigerar hjärtesorg till ett känslosamt piano och kraftfulla synthar. Den avskalade, men ändå energiska pop-produktionen kommer med säkerhet få vilken festival som helst att släppa loss. 

Om produktionen säger SUNDRESS: 

”Vi startade det här projektet med Bella under en tid då vi personligen gick igenom en ganska tuff kreativ torka. Vi hade ännu inte arbetat med så begåvade sångare som Bella, så vi ville skicka något som var exceptionellt unikt och iögonfallande. Den första demon var bara en piano-loop, och en supergrov droppidé, och Bella skickade tillbaka den ganska snabbt. Efter att ha lyssnat på hennes första version tänkte vi ”wow, vi har något riktigt speciellt här”. 

För sångaren Bella Renee vill hon att lyssnaren verkligen ska knyta an till känslan av att vara frisläppt.

”Jag hoppas att Wild Things får dig att känna att du hänger utanför passagerarsidans fönster, solar dig i det varma orangea skenet från solnedgången, håret flödar i vinden och du känner dig bekymmerslös i nuet och född på nytt.”

Belle Renee

Duon SUNDRESS består av Kal Sievert och Jack Daraee, som kombinerar orkesterelement, analoga syntar, komplex slagverk och indieinspirerad sång för att skapa drömska och filmiska låtar.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.