Oregon-infödda SUNDRESS och Arizona-födda Bella Renee förenas för att ge oss den eklektiska och vackert melodiska singeln Wild Things.

POPMUZIK LOVER 2

Bellas röst är fängslande och navigerar hjärtesorg till ett känslosamt piano och kraftfulla synthar. Den avskalade, men ändå energiska pop-produktionen kommer med säkerhet få vilken festival som helst att släppa loss. 

Om produktionen säger SUNDRESS: 

”Vi startade det här projektet med Bella under en tid då vi personligen gick igenom en ganska tuff kreativ torka. Vi hade ännu inte arbetat med så begåvade sångare som Bella, så vi ville skicka något som var exceptionellt unikt och iögonfallande. Den första demon var bara en piano-loop, och en supergrov droppidé, och Bella skickade tillbaka den ganska snabbt. Efter att ha lyssnat på hennes första version tänkte vi ”wow, vi har något riktigt speciellt här”. 

För sångaren Bella Renee vill hon att lyssnaren verkligen ska knyta an till känslan av att vara frisläppt.

”Jag hoppas att Wild Things får dig att känna att du hänger utanför passagerarsidans fönster, solar dig i det varma orangea skenet från solnedgången, håret flödar i vinden och du känner dig bekymmerslös i nuet och född på nytt.”

Belle Renee

Duon SUNDRESS består av Kal Sievert och Jack Daraee, som kombinerar orkesterelement, analoga syntar, komplex slagverk och indieinspirerad sång för att skapa drömska och filmiska låtar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011