Amerikanska Edwin Boulevard släpper den känslosamma singeln Masterpiece som en hyllning till kärleken och hur vackert bandet till en annan människa kan vara. 

Svensk Pop

”Den här låten betyder mycket för mig eftersom jag skrev den om min flickvän och kommer att släppa den på vårt 1-årsjubileum. Jag hoppas att ni gillar den och vill lyssna lika mycket som jag gjorde när jag skapade singeln.”

Edwin Boulevard

Vackra violiner och ett atmosfäriskt piano inleder Masterpiece som därefter presenterar subtila dova kickar och en reverb-fylld ljudbild. Känslan är varm och omfamnande, med ett sound som påminner om både Lauv och LANY. Helt i min smak! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.