Amerikanska Edwin Boulevard släpper den känslosamma singeln Masterpiece som en hyllning till kärleken och hur vackert bandet till en annan människa kan vara. 

Popmuzik Popcast

”Den här låten betyder mycket för mig eftersom jag skrev den om min flickvän och kommer att släppa den på vårt 1-årsjubileum. Jag hoppas att ni gillar den och vill lyssna lika mycket som jag gjorde när jag skapade singeln.”

Edwin Boulevard

Vackra violiner och ett atmosfäriskt piano inleder Masterpiece som därefter presenterar subtila dova kickar och en reverb-fylld ljudbild. Känslan är varm och omfamnande, med ett sound som påminner om både Lauv och LANY. Helt i min smak! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.