Varma synthar tillsammans med ett behagligt beat bygger upp en riktigt skön retrokänsla i nya singeln We are alright med Kaiser Snap. Det är verkligen pop som hämtad från 80-talet, fast här polerad till dagens moderna produktion. Självklart vart det något som jag gick igång på med en gång och kunde se mig själv traska utmed någon gata i Los Angeles en sommarnatt till tonerna av denna. För det finns ju inget som är mer 80-tal än just Los Angeles.

Favoriter Apple Music

We are alright blir första låten med Kaiser Snap för i år. I fjol släppte producenten en hel del låtar så som Until I make it och The Moon. Sedan får vi se hur mycket det blir under året. Om det kommer mer av denna stilen så är det ju givet att hitta även uppföljarna i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.