Varma synthar tillsammans med ett behagligt beat bygger upp en riktigt skön retrokänsla i nya singeln We are alright med Kaiser Snap. Det är verkligen pop som hämtad från 80-talet, fast här polerad till dagens moderna produktion. Självklart vart det något som jag gick igång på med en gång och kunde se mig själv traska utmed någon gata i Los Angeles en sommarnatt till tonerna av denna. För det finns ju inget som är mer 80-tal än just Los Angeles.

Popmuzik Lover Patreon

We are alright blir första låten med Kaiser Snap för i år. I fjol släppte producenten en hel del låtar så som Until I make it och The Moon. Sedan får vi se hur mycket det blir under året. Om det kommer mer av denna stilen så är det ju givet att hitta även uppföljarna i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011