Italien har oftast hållit hög klass i Eurovision Song Contest. Jag kanske inte var inte ett superfan av fjolårets vinnare Måneskin, men de var en friskt fläkt som tävlingen någonstans behövde och det var roligt att just Italien fick vinna.

Nordiska Favoriter

I helgen gick ju tävlingen Festival di Sanremo av stapeln och med det utsågs vinnaren som skulle representera värdlandet i Eurovision. Årets bidrag heter Brividi och är en popballad som framförs av Mahmood & Blanco. Att låten heter just rysning är inte helt dumt, med tanke på att man ryser av välbehag när man hör dessa två herrar framföra låten.

Just Mahmood var ju med som soloartist i tävlingen 2019 med singeln Soldi och redan nu bubblar det i Schlager-träsket när de sätter landet som stor favorit även i år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.