Italien har oftast hållit hög klass i Eurovision Song Contest. Jag kanske inte var inte ett superfan av fjolårets vinnare Måneskin, men de var en friskt fläkt som tävlingen någonstans behövde och det var roligt att just Italien fick vinna.

Popmuzik Popcast

I helgen gick ju tävlingen Festival di Sanremo av stapeln och med det utsågs vinnaren som skulle representera värdlandet i Eurovision. Årets bidrag heter Brividi och är en popballad som framförs av Mahmood & Blanco. Att låten heter just rysning är inte helt dumt, med tanke på att man ryser av välbehag när man hör dessa två herrar framföra låten.

Just Mahmood var ju med som soloartist i tävlingen 2019 med singeln Soldi och redan nu bubblar det i Schlager-träsket när de sätter landet som stor favorit även i år.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.