NORR är tillbaka här i bloggen igen.
Efter de svenska singlarna Lekar och Tusen bitar är det nu dags att skifta språk och sjunga på engelska. Resultatet är uttrycksfulla och emotionella poplåten Silence. En låt som handlar om att bli lämnad och inte förstå hur det kunde bli så.

NORR berättar för bloggen:

Silence handlar om att vara i en relation där den ena parten slutat att höra av sig. När all ens vakna tid går åt till att förstå vad som förändrats och varför man plötslig blir behandlad som luft, som om man inte längre existerar. Den handlar om när man slutar att kämpa och inte längre orkar vänta på en förändring. Det enda man blir bemött med är total tystnad.”

NORR, eller Sebastian Rydgren som han egentligen heter, kommer från Stockholm och går sitt sista år på Rytmus musikgymnasium. Han har stått på scen sedan han var barn och under det senaste året har han arbetat i studion med att utveckla sitt eget musikskapande och spela in ny musik. 

Under hösten 2021 släppte NORR sin debutsingel Tusen bitar som introducerade honom som artist. Även denna gång har han samarbetat med den etablerade låtskrivaren och musikproducenten Tobias Kihlman.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.