NORR är tillbaka här i bloggen igen.
Efter de svenska singlarna Lekar och Tusen bitar är det nu dags att skifta språk och sjunga på engelska. Resultatet är uttrycksfulla och emotionella poplåten Silence. En låt som handlar om att bli lämnad och inte förstå hur det kunde bli så.

Svensk Pop

NORR berättar för bloggen:

Silence handlar om att vara i en relation där den ena parten slutat att höra av sig. När all ens vakna tid går åt till att förstå vad som förändrats och varför man plötslig blir behandlad som luft, som om man inte längre existerar. Den handlar om när man slutar att kämpa och inte längre orkar vänta på en förändring. Det enda man blir bemött med är total tystnad.”

NORR, eller Sebastian Rydgren som han egentligen heter, kommer från Stockholm och går sitt sista år på Rytmus musikgymnasium. Han har stått på scen sedan han var barn och under det senaste året har han arbetat i studion med att utveckla sitt eget musikskapande och spela in ny musik. 

Under hösten 2021 släppte NORR sin debutsingel Tusen bitar som introducerade honom som artist. Även denna gång har han samarbetat med den etablerade låtskrivaren och musikproducenten Tobias Kihlman.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.