En av Sveriges mest innovativa artister är tillbaka i bloggen. Den här gången heter singeln What Love Do och är en bombastisk R&B doftande hymn till att göra slut med sig själv. Från första stund är What Love Do fängslande med sina stora trumpeter och pulserande rytm. Känslan är giftig, men ändå sårbar och omfamnar temat perfekt. Det är med en fängslande grymhet som Dajana granskar en relation hängande på en lös tråd för att ta en sista titt innan hen klipper helt med personen som lekt med hennes hjärta. Vilket visar sig vara hen själv. 

Favoriter Apple Music

Melodispråket är unikt och produktionen krispigt mixad, sångaren väver in inspiration från soul, pop, electro och R&B. Något som sammantaget skapar en riktigt grym låt klar för radio och hit-listor. Personligen är löjligt förtjust i den här typen av sound! 

Dajana har vi tidigare setts på scen som sångerska/rappare till artisten Cleo samt programledare på TV3. Största delen av sin tid har hen dock spenderat med att skriva över 500 outgivna låtar i sin ensamhet. År 2021 började Dajana dela med sig av sitt alster när hen debuterade med EP:n Polyandry. Med största sannolikhet kommer 2022 bli artistens genombrottsår. Det här är alldeles för bra för att missas!

Foto: Pressbild

Receptet bakom denna stark ljudbild och artist är att vara sann mot sig själv. Med innovativa beats, starka melodi-hooks och könsneutrala texter sticker Dajana ut ur mängden och beskriver sin musik som; 

“Rastlös alternativ soul-pop, R&B. Man vet aldrig riktigt vad som kommer hända i låtarna – de går dit de vill”, säger Dajana.

Dajana

Med en tydlig vision krävs samarbetspartner som förstår en, något artisten funnit i Epidemic Sound här berättar hen mer: 

“Att jobba med skivbolag har aldrig riktigt funkat för mig. Jag har alltid haft ett stort behov av att få vara fri i mitt artisteri och skapande. Med Epidemic Sound, där jag idag är signad som är artist, har jag äntligen fått möjligheten att nå ut till en publik över hela världen och sprida min musik på ett nytt och innovativt sätt.

Dajana

Njut av varenda ton, här är What Love Do

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.