I första Trolls-folmen var det den lysande singeln Can’t stop the feeling med Justin Timberlake som blev en monsterhit världen över. Heck, låten tog till och med Britneys ex till Stockholm för att uppträda i finalen av Eurovision Song Contest.

Popmuzik Lover Patreon

Nu är det dags för ny film där både trollen och Timberlake är tillbaka. Men nu har han faktiskt med sig resten av sitt forna band *NSYNC också för att snickra ihop en comeback, 20 år efter att de splittras. Sedan för att visa att det är just en Timberlake-låt så har man satt hans namn i artistnamnet, lite som att de andra får också ”vara med”. Storsint ändå.

Tillsammans levererar de singeln Better Place, som är en discodoftande och funkig poplåt med smittsam vissling som alltid funkar för mig. Den nya låten känns definitivt Timberlake i första hand. Men det blir lite mer dynamisk och får en viss ”pojkband-känsla” över den när vi får herrarnas olika röster.

Better Place är skriven av Justin tillsammans med Shellback (båda står även för produktionen) och Amy Allen.

Om du också väntat på en återförening av *NSYNC, så är det äntligen dags nu med andra ord. Hurra, etc!

*NSYNC

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011