Tredje singeln från Crystal Sky heter Caution och talar om just försiktighet. Med en R&B-doftande produktion och dov kick sjunger artisten om hennes tveksamheterna kring att åter inträda i att dejta. Dåliga erfarenheter av tidigare relationer kan många gånger få oss att tvivla och våga knyta an till någon igen. Något som även Crystal erfarit. Därav finns det ett stort mått av igenkänning i den här låten och något som många troligtvis kommer knyta an till. 

Popmuzik Lover

”Den här låten fick mig att säga till mig själv att det är okej att vara försiktig med mitt hjärta. Du behöver ingen annan än dig själv.” 

Crystal Sky
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.